Specialisaties

Spuitwerk
Mooier is er niet dan een gladde muur met verfspuiten af te werken.
Al 15 jaar combineren wij traditionele schildertechnieken met verfspuiten.
De muur wordt gladder het schilderwerk strakker en we kunnen ook nog werken met speciale producten. Afwasbare wanden bijvoorbeeld de vette vingervegen zijn in een had omdraai weer verdwenen! Of een zelfreinigend systeem voor uw buitenmuren voor jaren verlost van de groene aanslag! En de door de zon verbleekte buitenwanden maken wij met speciale producten als nieuw met een product garantie van 10 jaar!
Verfspuiten is een super oplossing voor een snelle re-styling van uw woning met spectaculaire resultaten!
Verfspuiten kan op wanden binnen en buiten, maar ook op deuren en kozijnen schuttingen en kasten. De mogelijkheden zijn oneindig!
Voor meer informatie bel ons

Houtrotreparaties
Houtrot wordt door Schildersbedrijf Bergen bestreden met het RepairCare® Systeem. Hierdoor kunnen de vaak hoge kosten voor het geheel vervangen van ramen en kozijnen voorkomen worden.  Op de rotte plek  wordt het houtwerk vakkundig verwijderd, en nieuwe stukken hout worden ingelamineerd met het RepairCare® systeem. Dit product heeft dezelfde eigenschappen als hout en na het afschilderen is de houtrotplek duurzaam en onzichtbaar hersteld.

Vochtvlekken
Ook het behandelen van vochtplekken en overige beschadigen behoort tot onze specialiteiten. Door een intensieve samenwerking met  collegabedrijf Schadeherstel Bergen (specialist in totaalherstel van woningen na calamiteiten zoals brand, waterlekkage, stormschade en inbraakschade), hebben wij een aantal technieken ontwikkeld om aangetast schilderwerk  perfect te herstellen. Belangrijk hierbij is het isoleren van de vlekken met een speciale isoleer. Het schilderwerk kan daarna met professionele verf worden afgewerkt.

Roet- en nicotine isolatie
Wij kunnen ervoor zorgen dat muren, houtwerk, en houten vloeren die zijn aangetast door brand, roet of nicotine weer schoon zijn. Na de behandeling is de brand- of rooklucht geheel verdwenen en kan het oppervlak opnieuw worden afgewerkt.

Verhuis/verkoop metamorfose
Nu huizen soms langere tijd in de verkoop staan, wordt het steeds belangrijker om het pand dat u wilt verkopen zo fraai mogelijk in de etalage te zetten.
Wij kunnen  zorgen voor een snelle opknapbeurt.
We kunnen u advies geven over een snelle restyling, we kunnen u snel hulp geven met achterstallig onderhoud, en we kunnen uw wanden opfrissen of een andere kleur geven. Ook kunnen wij een afvalcontainer voor u regelen.