Wie zijn wij

Schildersbedrijf Bergen, is in 1992 opgericht door Frank Regts als een éénmanszaak met 2 medewerkers. De eerste jaren was het bedrijf vooral werkzaam in de particulieren sector veel in Amsterdam in de grachtengordel.

Met vakmanschap en passie heeft Schildersbedrijf Bergen vele panden weer in alle glorie hersteld waarbij we niet alleen stil staan bij het schilderwerk.

Vanaf 2000 zijn wij ons naast onze particulieren klanten ook gaan richten op het herstellen van woningen na calamiteiten zoals brand- en waterschade. Met Schadeherstel Bergen zijn wij uitgegroeid tot dé Specialist in Schadeherstel van vastgoed na calamiteiten.

Hierdoor hebben wij veel ervaring kunnen opdoen in de totaal renovatie van woningen. Waarbij we meedenken in het renoveren van de woning als geheel van de basis tot de top. Hierbij moet u denken aan het vervangen of aanpassen van leidingwerk van water, elektriciteit en cv. En aan materiaal gebruik qua afwerking voor de vloeren wanden en plafonds. Maar natuurlijk denken we ook met u mee over de isolatie en veiligheid van uw woning.

Kortom met Schildersbedrijf Bergen en Schadeherstel Bergen haalt u de echte vakman in huis die u in alle disciplines voor herstel, schilderwerk en of renovatie aan uw huis of vastgoed van dienst kan zijn!